Handels og Leveringsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

3kc.dk ejes og drives af: Trekroner Cykler Vigerslev Allé 38 2500 Valby Mail: info@trekronercykler.dk Tlf: 36163934 CVR nr.: 13419744

Betalingskort På vores webshop kan du benytte følgende betalingskort: – Dankort – VISA/Dankort – MasterCard – VISA – VISA Electron – American Express – JCB – Mobilepay.

3kc.dk gemmer ikke dine oplysninger, og der tages ikke gebyr ved betaling på webshoppen.

Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner og indeholder moms, danske afgifter, told mv.

 

GRATIS FRAGT

Fragten er gratis ved køb over 600 kr. (Til Post Danmark Pakkeshop eller Døgnboks) Ved køb over 1000 kr. er fragten gratis uanset leveringsmetode Levering til Post Danmark Pakkeshop eller Døgnboks (49 kr.) (GRATIS ved køb over 600kr.) Vælg et afhentningssted tæt på dig. Du får en SMS og en mail så snart pakken er klar til afhentning. Heri står det Pakkeboks ID-nr. som du skal bruge hvis du henter pakken i en Pakkeboks (du kender den måske også under navnet Døgnposten). Automaten er åben døgnet rundt. En Pakkeshop er et Post Danmark udleveringssted, typisk med udvidede åbningstider, da de ligger i supermarkeder og lignende. Forsendelse til adresser i Danmark (69 kr.) Pakken leveres med Post Danmark direkte til din privatadresse eller erhvervsadresse. Hvis du ikke er hjemme kan du afhente pakken på posthuset næste dag.

Varer som bestilles på 3kc.dk sendes med Post Danmark med et Track-and-Trace-nummer.

 

Leveringstid

Ved ordrer til levering i Danmark er leveringstiden 1-6 arbejdsdage fra ordredatoen. Bemærk at der kan forekomme ekstra leveringstid på varer, som skal bestilles hjem direkte fra leverandøren. Skulle dette ske, får du besked via mail. Al forsendelse sker med Post Danmark. Vi sender kun inden for Danmarks grænser.

Fortrydelsesretten

Fortryder du købet hos 3kc.dk, har du altid 30 dages fuld bytteret og 14 dages fuld returret fra den dag du modtager varen. Ved brug af fortrydelsesretten skal du sende os en meddelelse via e-mail eller almindelig brev.

Adresse: Trekroner Cykler Vigerslev Allé 38 2500 Valby, info@trekronercykler.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Trekroner Cykler

Vigerslev Allé 38

2500 Valby,

info@trekronercykler.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

3kc.dk Webshop – www.3kc.dk , FURMUR IVS Rathsacksvej 8 , 1862 Frederiksberg C

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

3kc.dk Webshop – Trekroner Cykler Vigerslev Allé 38 2500 Valby, info@trekronercykler.dk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dit navn, kontaktoplysninger og adresse til Post Danmark, således at disse kan levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Trekroner Cykler og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på 3kc.dk er Direktør, Yilmaz Akyürek

Som registreret hos Trekroner Cykler, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@trekronercykler.dk

Oplysningspligt overfor børn og unge (personer u/18 år)

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge

Når du tegner et abonnement/betaler via kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder/værge. En aftale kan altid let annulleres af en forælder/værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år. Spil og chat: Brug ikke dit eget navn eller andre personlige oplysninger, når du opretter dit brugernavn.

 

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på missi.dk , skal du igennem 5 trin :

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@trekronercykler.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35 2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her –http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 10.03.2017